Azur en Ardenne

Omgeven door het platteland van Barvaux-sur-Ourthe, op enkele minuten van het stadje Durbuy, biedt Azur en Ardenne 54 kamers en 14 vakantiewoningen.

Gemakkelijk bereikbaar, rustig gelegen  en met een ruime parking waar u gratis gebruik kan van maken,kan uw vakantie met een gerust hart beginnen!

In het restaurant, de bar en het wellnesscentrum kunt u zich met z'n tweeën, met het gezin of met vrienden volledig ontspannen!

Onze Gasten kunnen naar believen gebruikmaken van het wellnesscentrum (jacuzzi, sauna en hammam) en het verwarmde binnenzwembad.

Kinderen onder de 16 jaar zijn welkom van 8u tot 10u en van 18u tot 22u .Wij vragen echter dat elk kind onder de 16 jaar begeleid wordt door een volwassenen en dat de regels van de etiquette worden gerespecteerd (ballen en of ander speelgoed zijn niet toegelaten!)  

Het restaurant van Azur en Ardenne ontvangt u zeven dagen per week, waar u gezellig kan komen ontbijten, of genieten van een lichte lunch of een diner met z'n twee, familie of met vrienden.

Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op ons gezellig terras met zijn rustgevend uitzicht .waar u kan komen proeven van onze huisgemaakte cocktails en andere verfrissende dranken .

Onze  bar is de perfecte omgeving om van een streekbier te proeven,  de bar is open vanaf 11.00 tot 23.00u

Reserveren is niet verplicht , maar wel aan te raden.

Ons restaurant is voor iedereen geopend, ook voor mensen die niet in het hotel of in een van onze vakantiehuisjes overnachten .

Bezoek ons op onze Facebook pagina !

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief