Wilt u een seminarie organiseren in het groen op een boogscheut van Durbuy?

Ontdek onze

Seminariezalen

Samen maken wij van uw seminarie/event een topervaring

Brainstormen, vergaderen kan in 1 van onze 3 perfect uitgeruste seminariezalen .

Het séminarie gebouw ligt net iets achter het hoofdgebouw.

De zalen saphir & Turquoise op de gelijksvloer, en de ruimere zaal céleste op de eerste verdieping.Ze beschikken allen over direct daglicht en een mooi uitzicht op ons domein.Het gebouw is eveneens aangepast voor personen met een beperkte mobiliteit.

De zalen zijn modulair herbeschikbaar en beschikken over Hich-tech aparatuur om maximaal tegemoet te komen aan uw behoeften.In totaal kunnen 200 personen in theaterstijl plaatsnemen.

De inkomhal werd ruim opgevat, zodat deze kan aangewend worden voor het aanbieden van een welkomstdrank, en eventuele koffiepauzes.

Het organiseren van kleine en grote bedrijfsfeesten, familiefeesten, een gemoedelijke Walking diner, BBQ en andere evenementen behoort ok tot de mogelijkheden in onze polyvalente zaal Lazuli.

Een gratis en gemakkelijke parking bevindt zich naast het gebouw.

Voor uw residentiële seminaries beschikt Domaine Azur En  Ardennen over 54 comfortabele kamers en 14 individuele huizen voor 1 tot 8 personen, een restaurant, een bar en een wellnesscentrum. De ideale plek om werk en ontspanning te combineren.

Om het succes van uw evenementen en seminars te garanderen, zijn oplossingen op maat en verschillende arrangementen  beschikbaar. Aarzel niet om rechtstreeks contact op te nemen met onze collega Katty, Events Manager, op het volgende adres:

katty.strobbe@azurenardenne.be