Ons restaurant nabij Durbuy ontvangt u met plezier

lekker tafelen

In een uniek kader

Restaurant la Majorelle is de huiskamer van het hotel. En ontvangt u in een hededaags kader met een uitzonderlijk panoramisch uitzicht op het park van het domein.

Hier kan u genieten van een lunch of diner, samen met uw vrienden en of familie. laat u verassen  door de menukaart. Met de smakelijke gerechten en een aanbod van vis, vlees, en vegetarische gerechten is er voor iedereen wat wils. Ook aan de kinderen is er gedacht !

Het restaurant is open van 12u30 tot 14.00u en van 18.00u tot 20u30

Reserveren is niet verplicht, maar wel aangeraden.

Aarzel dus vooral niet contact op te nemen met onze receptie op volgend telefoon nummer 086/21.94.00

Of u nu logeert of niet iedereen is van harte welkom !

Restaurant Majorelle

Het Restaurant ontvangt tot 90 gasten in een prachtig kader, in het hart van het domein. Op het menu staat niet te missen regionale specialiteiten , de grote klassiekers uit de Franse keuken en een vleugje internationale keuken .

De wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen in ons wijnboek met een uitgebreide selectie van druivensoorten uit de hele wereld.

Het Terras

Op ons terras geniet je van de zuidelijk ligging, de rust, de natuur en onze overheerlijke huisgemaakte cocktails en veel meer...

Kinderen kunnen hun hartje ophalen in de speeltuin dat zichtbaar is vanaf ons sfeervol terras.

De Bar Indigo

Voor een lekker aperitief, een drankje na het diner of gewoon voor een moment van rust ...in onze bar is het altijd leuk vertoeven .

Bezoek ons op onze Facebook pagina !

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief