Wilt u in het hart van de natuur in de regio van Durbuy verblijven?

Ontdek onze

Verschillende Kamers

Om optimaal tegemoet te komen aan uw wensen, biedt Azur en Ardenne u COMFORT kamers, SUPERIOR kamers en een JUNIOR SUITE aan . Sommige kamers zijn toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Het hotel heeft ook 6 FAMILIE kamers die met elkaar verbonden kunnen worden, ideaal voor gezinnen met kinderen!

De toegang tot de kamers is individueel en beveiligd met een magnetische badge van buitenaf.

Ons receptie team is drietalig en staat dagelijks voor u klaar tussen 07:00 en 23:00 uur.

Om aan alle wensen tegemoet te komen, biedt Azur en Ardenne u ook de mogelijkheid om te genieten van een uitgebreid warm en koud continentaal ontbijtbuffet, elke dag beschikbaar van 7:00 tot 10:00.

Maar ook...

Familie Kamer

Er zijn zes familiekamers beschikbaar. Als u slechts één kamer boekt , krijgt u het equivalent van een comfortkamer.Maar als u 2 kamers boekt, opent u gewoon de tussendeur en geniet u van  2 kamers ! Ideaal voor ouders die de kinderen dicht bij zich willen hebben en toch hun privacy willen behouden. Elke kamer heeft zijn eigen badkamer (douche of bad/douche) met haardroger, badjassen, zeep en handdoeken. Voor de ouders een grote kamer met een tweepersoonsbed (160 x 200), voor de kinderen een kamer met twee eenpersoonsbedden (90 x 200).

Boek een kamer

Bezoek ons op onze Facebook pagina !

Schrijf u in voor
onze nieuwsbrief